Deze pagina is ontwikkeld door: van Rij internetdiensten & sales in opdracht van Flip Kos Kwaliteitsmarkten | Sitemap | Disclaimer | Privacy | Home

Flip Kos Kwaliteitsmarkten beheer

Home

Marktagenda

Inschrijvingen

Over ons

Contact

Snuffelmarkt Dorperweerth

Wanneer? 13 Juni 2018
Waar? Julianadorp, Winkelcentrum Dorperweerth
Hoe laat? van 10:00 uur t/m 16:00 uur.
Soort markt? snuffelmarkt
Soort goederen in stands? Nieuwe producten & 2e Hands producten
Food toegestaan? nee
Type standhouders? Zakelijk & Particulier
Omschrijving: We zijn weer terug bij winkelcentrum Dorperweerth. Zo'n 10 jaar geleden organiseerden wij ook al markten voor deze enthousiaste winkeliers. Op het plein voor het winkelcentrum is het mogelijk een net even andere markt te organiseren dan een standaard Kofferbakmarkt. In principe willen we √©√©n maar per maand een markt met kramen en zullen de overige woensdagen een Kofferbakmarkt "PLUS" worden. Extra activiteiten zullen deze markten n√©t even gezelliger en anders maken dan de standaard markten. Een standaardplek kost slechts ‚ā¨.10,-
Opmerkingen markt: "Inschrijven voor de Snuffelmarkten is niet nodig", schreven wij voor de eerste markt! Maar de belangstelling blijkt nu al groter dan gedacht. Vul voor een plek op de Kofferbakmarkt dus ook je gegevens in. Dan ben je zeker van een plek. Voor het huren van een kraam vul je altijd een Inschrijfformulier in! De Snuffelmarkten worden elke woensdag van 6 juni t/m 29 aug. gehouden. In het drukbezochte winkelcentrum komt heel veel publiek. Daarnaast zijn er in de zomermaanden veel toeristen die hier hun boodschappen doen. Wij verwachten deze zomer veel van deze plek.

Snuffelmarkt Dorperweerth
Snuffelmarkt Dorperweerth
Snuffelmarkt Dorperweerth

Inschrijven:
Indien u zich wenst in te schrijven voor deze snuffelmarkt kunt u dit hieronder doen.

De kosten voor een 4 meter kraam bedragen € 20,00 per kraam. Hoeveel kramen wenst u te reserveren?
4 meter kramen

U kunt in plaats van of extra erbij ook voor een grondplaats kiezen. De kosten voor een grondplaats per 4 meter bedraagt € 10,00. Hoeveel keer wenst u dit te reserveren?
x 4 meter grondplaats.

Indien gewenst is er electra beschikbaar. De extra kosten hiervoor zijn: € 0,00. Wenst u electra te reserveren?

Let op! Food is op deze markt niet toegestaan.

Voor het regelement van de snuffelmarkten klikt u HIER.


Standhouderslijst:

Hier vindt u standhouders die zich hebben ingeschreven voor deze markt en hebben aangegeven te willen worden vermeld op deze lijst. Er zijn inmiddels al meer dan 5 inschrijvingen ontvangen.

Cadeau & Verzamelwinkel miniatuurauto's, verzamelspeelgoed en cadeau-artikelen


Inschrijven