Deze pagina is ontwikkeld door: van Rij internetdiensten & sales in opdracht van Flip Kos Kwaliteitsmarkten | Sitemap | Disclaimer | Privacy | Home

Flip Kos Kwaliteitsmarkten beheer

Home

Marktagenda

Inschrijvingen

Over ons

Contact

PAASMARKT

Wanneer? 30 Maart 2018
Waar? Hippolytushoef, Centrum
Hoe laat? van 11:00 uur t/m 17:00 uur.
Soort markt? themamarkt
Soort goederen in stands? Nieuwe producten & 2e Hands producten
Food toegestaan? ja
Type standhouders? Zakelijk & Particulier
Omschrijving: Deze gezellige markt kreeg vorig jaar veel waardering van deelnemers en publiek. Paashazen deelden eitjes uit. Kinderen konden meedoen aan het letterspel en er was een workshop Paascreaties maken. Het gevoel dat we op de goede manier bezig zijn heeft ons geinsprireerd het dit jaar nog leuker te maken.Er komt een heus Paashazen dorp waar kinderen allerlei op Pasen gerichte spelletjes kunnen doen. Het gaat weer super gezellig worden op Hippo. We verwachten zo'n 60 marktkramen te kunnen bezetten.
Opmerkingen markt: Kramen staan opgesteld in de Hoofdstraat en op het Kerkplein. Paashazendorp komt op een opvallende locatie met veel ruimte voor leuke spelletjes en knutsel momenten.

PAASMARKT
PAASMARKT
PAASMARKT

Inschrijven:
Indien u zich wenst in te schrijven voor deze themamarkt kunt u dit hieronder doen.

De kosten voor een 4 meter kraam bedragen € 40,00 per kraam. Hoeveel kramen wenst u te reserveren?
4 meter kramen

U kunt in plaats van of extra erbij ook voor een grondplaats kiezen. De kosten voor een grondplaats per meter bedraagt € 8,00. Hoeveel keer wenst u dit te reserveren?
x meter grondplaats.

Indien gewenst is er electra beschikbaar. De extra kosten hiervoor zijn: € 0,00. Wenst u electra te reserveren?

Wilt u een Food product verkopen? De extra kosten hiervoor zijn: € 4,00.


Standhouderslijst:

Hier vindt u standhouders die zich hebben ingeschreven voor deze markt en hebben aangegeven te willen worden vermeld op deze lijst. Er zijn inmiddels al meer dan 19 inschrijvingen ontvangen.

de Aardbeien enz En ijs
Multi Tosti Kwaliteits Tosti's afgestemd op Jaargetijden en een aantal vaste varianten. Carpaccio, Zalm en Kip, Bekks spread Vegetarische of met Ham variant. Ook de traditionele Tosti ontbreekt niet in ons assortiment. Champignons met Boncoeur Knoflooksaus
Lati's snoep / oudholands snoep en belgische spekken hoi Flip heb e voor mij een plekje waar Ben smiddags de kar achter de kraam kan zetten
A.H. Nguyen Vietnamese snacks (loempia's). Ik sta heel lang op de markt in hippolytushoef op kerkplein bij de waterpomp.Graag op dit plek.
Hassanian TELEFOON EN TABLETACCESSOIRES LEDERWAREN ZOALS TASSEN ,RIEMEN,PORTEMONNEE
de Aardbeien enz En ijs
R.G. MODE dames kleding
Café Bom dia Koffie, thee, warme chocolademelk, ijskoffie,diverse taart, Pastel de nata.
henkie.s broodje beenham Br beenham en broodje braadworst en broodje hamburgers en patat snacks
henkie.s broodje beenham Br beenham en broodje braadworst en broodje hamburgers en patat snacks
Tess Lederwaren Klein lederwaren. Alles op het gebied van portemonnees en tasjes en wat luxe grote tassen
Delicatessehuis Diverse soorten Drogeworsten spek ham\\r\\npaardenworst /bakbloed en bak leverworsten en Nog Veel meer weer achter de kerk zo als altijd
thoroma Voetbalshirts
g.h.haller oliebollen, kindermolen, suikerspin en popcorn
Cowa Sport Outlet Branche: merksportkleding, sportschoenen en badkleding (geen voetbalshirts). Benodigd: grondplaats 8 meter frontbreedte (diepte grondplaats 4,5 meter, incl. voor- en achterklep) tbv verkoopaanhangwagen, stroomaansluiting tbv verlichting, 350 watt. Voor het indraaien van de verkoopwagen graag 2 meter vrije ruimte of een hoek.
Kiany Mijn artikelen:Edelstenen, Mineralen, Fossielen in ruwe/geslepen vorm en handgemaakte edelsteen sieraden & dromenvangers. Voorkeuren: Kraam 4x1 meter vrijstaande kraam - niet geschakeld. Graag de auto achter de kraam en voldoende ruimte om langs de kraam te lopen om klanten te assisteren.


Inschrijven