4 augustus 2021 - 10:00
Den Helder

Inwoners van Den Helder en omgeving zijn op dit moment heel erg bezig met het Klimaat (CO2 en Stikstof uitstoot verminderen in 2030/2050). Wij merken een toenemende belangstelling voor Kofferbakmarkten. Weggooien betekent namelijk verbranden bij Huisvuilcentrales (wat juist voor extra CO2 en Stikstof in de lucht zorgt). Hergebruiken en recyclen doen wij van Flip Kos Markten samen met u al tientallen jaren en draagt dus bij aan een beter Klimaat.

Hotel Den Helder is een fantastische locatie om aan de toenemende behoefte voor kofferbakmarkten te voldoen. Het biedt uitsluitend voordelen:

  • Centrale ligging in een groene omgeving, midden in de stad.
  • De marktplekken zelf zijn omgeven door bossages en hoge bomen waar de beroemde Helderse zeewind geen spelbreker is.
  • Goed aangegeven op verkeersborden.
  • Makkelijk bereikbaar.
  • Voldoende parkeergelegenheid naast het hotel.
  • Fantastisch restaurant en toiletgelegenheid.

 

Door deel te nemen aan deze Kofferbakmarkt doet u een belangrijke bijdrage aan de reductie van schadelijke stoffen in de atmosfeer. Ter introductie kost een plek (5 m.) op deze markt slechts €.10,-

 

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt Hotel Den Helder: €.10,-. De verkoopplek is 6 meter lengte. Heeft u een langer voertuig, dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

Plattegrond:

 U kunt de plattegrond bekijken door HIER te klikken.

Plaats Reserveren: