2 juni 2021 - 10:00
Den Helder

We hebben er vroeger al eens “gemarkt”. Was eigenlijk een heeel gezellige locatie. Dus daarom met eigenaar Weinand Bos van Hotel Den Helder afgesproken om bij hem koffie te komen drinken en een plasje te doen. Volgens ons gaat het weer ouderwets gezellig markt worden op deze heerlijk zonnige en beschutte plek.

 

 

 

Het KLIMAAT!!!!! Daar gaat het om anno 2022! Vóór 2030 moet het gebruik van fossiele grondstoffen met 70% naar beneden. In 2050 moet de CO2-uitstoot 0% zijn. In den lande ontstaan in diverse provincies stichtingen die gaan nadenken over hergebruik van materialen en stikstofvrij produceren.

De Circulaire Economie is geboren! Daar sluiten wij met onze Kofferbakmarkten prima bij aan.

Ook hier reserveert u digitaal voor uw plek.

 

M.b.t. de Kofferbakmarkten:

LET OP!

Op dit moment nog geen Groen licht!

Het Coronavirus blijft voor onzekerheid zorgen.

Op het moment van plaatsen van deze tekst (april) is er van de zijde van de gemeente Den Helder nog geen vergunning verstrekt! Zodra wij worden geïnformeerd over de maatregelen de Regering, de Veiligheidsregio en de Gemeente brengen wij u op de hoogte over de startdatum en de voorwaarden. Deelnemers die in ons bestand zitten ontvangen automatisch bericht!

 

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt Hotel Den Helder: €.10,-. De verkoopplek is 6 meter lengte. Heeft u een langer voertuig, dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

 

Plaats Reserveren:

(binnenkort beschikbaar)