14 april 2023 - 08:00
Den Helder

Ook dit jaar vindt u vanaf 31 maart tot en met 29 september weer iedere vrijdag uw vertrouwde Kofferbakmarkt terug op parkeerplaats de Donkere Duinen.  Onderaan deze pagina vindt u het formulier om u in te schrijven en te betalen!

Let op! HIER vindt u het nieuwe reglement van de kofferbakmarkt!

 

Plattegrond:

De indeling en beschikbare plaatsen kunt u terugvinden op deze Plattegrond. De plaatsen zijn ieder 7 meter lang.  Wij hanteren niet als eerder verschillende tarieven voor verschillende lengtes. Heeft u meer dan 7 meter nodig? Reserveer dan meer plaatsen. Dit doet u door 2 keer het formulier in te vullen.

 

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt Donkere Duinen: €.15,-. De verkoopplek is 7 meter lengte. Heeft u een langer voertuig, dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

 

Digitaal inschrijven:

Formulier niet gevonden

 


Inschrijven zonder computer: Bel Ed van der Pol 06-30821954 (Hij doet voor u de digitale inschrijving en geeft uw pleknummer telefonisch aan u door, dit is pas mogelijk als hierboven digitale inschrijving beschikbaar is.)