26 augustus 2022 - 08:00
Den Helder

We zijn er weer!

We zijn weer terug als vanouds! De grootste hoeveelheid coronaregels lig weer achter ons. Wel moet u zich dit jaar voor deelname weer inschrijven op een door u gewenste plek. Zien wij u spoedig weer op de gezelligste kofferbakmarkt van Nederland?

 

(klik om uit te vergroten)

Plattegrond

De indeling en beschikbare plaatsen kunt u terugvinden op de plattegrond, deze kunt u openen door op de afbeelding van de plattegrond hiernaast te klikken. De plaatsen zijn ieder 6,5 meter lang.  Wij hanteren niet als eerder verschillende tarieven voor verschillende lengtes. Heeft u meer dan 6,5 meter nodig? Reserveer dan meer plaatsen. Dit doet u door 2 keer het formulier in te vullen.

 

 

 

Kofferbakmarkt de Donkere Duinen
OUDSTE KOFFERBAKMARKT VAN NEDERLAND
.

Het leek collega’s Ed van der Pol en Flip Kos (destijds docent op LTS de Noordster) om net als destijds in Grote Keeten, ook in Den Helder eens een Kofferbakmarkt te proberen. We begonnen met vijf deelnemers op het parkeerterrein bij Duinoord. Toen er door omstandigheden moest worden uitgeweken naar “de Donkere Duinen” kwam de loop er pas goed in. De markt van Grote Keeten bestaat niet meer. “de Donkere Duinen” is daardoor de oudste Kofferbakmarkt van Nederland! De populariteit van de markt is zó groot dat er af en toe in vakantietijd en bij mooi weer gebrek aan ruimte is op het parkeerterrein. In dat geval wijken wij uit naar het veld van “Openluchttheater de Helderse Vallei” waar ruimte is voor ongeveer 25 deelnemers! Een tweede mogelijkheid is om ook de ‘oude’ locatie bij strandslag Duinoord in gebruik te nemen!

De laatste jaren is er een trent ontstaan om al midden in de nacht een plekje op het terreinen te nemen. Dat is weer een reden voor deelnemers die niet zo vroeg willen of kunnen om maar niet te gaan. Niet doen zeggen de marktmeesters. Ietsje later komen kan best! In de praktijk blijkt er namelijk (bijna) altijd plek te zijn!

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt Donkere Duinen: €.15,-. De verkoopplek is 6,5 meter lengte. Heeft u een langer voertuig, dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

 

Plaats Reserveren:

Formulier niet gevonden