28 mei 2021 - 08:00
Den Helder

HELAAS HEBBEN WIJ NOG GEEN VERGUNNING VOOR DEZE MARKT!

U begrijpt dat wij ook liever de markten vandaag laten beginnen dan morgen. Helaas kan de gemeente ons nog geen toestemming verlenen. We wachten dus maar af wanneer wij groen licht krijgen.

UITERAARD BENT U DE EERST DIE WIJ LATEN WETEN WANNEER DAT IS!

 

WE HEBBEN WEER VRESELIJK ZIN IN HET KOFFERBAKSEIZOEN.

“de DONKERE DUINEN”.

“Hotel DEN HELDER”.

“CAMPING de NOLLEN”.

Ze staan allemaal in de startblokken, maar helaas nog heel even geduld a.u.b..

 

In 1990 begonnen. Daarmee de oudste Kofferbakmarkt van Nederland.

Razend populair in eigen stad (maar ook in de provincie en de rest van het land).

Toeristen zien het als een gezellig uitje.

 

Het KLIMAAT!!!!!

Daar gaat het om anno 2021! Vóór 2030 moet het gebruik van fossiele grondstoffen met 70% naar beneden. In 2050 moet de CO2-uitstoot 0% zijn. Geen CO2 en Stikstof meer in de lucht.                          Circulaire Economie heet het tegenwoordig!

We wisten het niet in 1990, maar we blijken al 30 jaar voor te lopen op onze tijd!.

 

Plattegrond

De indeling en beschikbare plaatsen kunt u terugvinden op deze Plattegrond. De plaatsen zijn ieder 6,5 meter lang.  Wij hanteren niet als eerder verschillende tarieven voor verschillende lengtes. Heeft u meer dan 6,5 meter nodig? Reserveer dan meer plaatsen. Dit doet u door 2 of meer keer het formulier in te vullen afhankelijk van het totaal aantal gewenste plaatsen.

 

Kofferbakmarkt de Donkere Duinen
OUDSTE KOFFERBAKMARKT VAN NEDERLAND
.

Het leek collega’s Ed van der Pol en Flip Kos (destijds docent op LTS de Noordster) om net als destijds in Grote Keeten, ook in Den Helder eens een Kofferbakmarkt te proberen. We begonnen met vijf deelnemers op het parkeerterrein bij Duinoord. Toen er door omstandigheden moest worden uitgeweken naar “de Donkere Duinen” bleek dit de ideale locatie. We zijn zelfs de oudste Kofferbakmarkt van Nederland! De populariteit van de markt is zó groot dat er af en toe in vakantietijd en bij mooi weer gebrek aan ruimte was. In dat geval wijken wij uit naar het veld van “Openluchttheater de Helderse Vallei” waar ruimte is voor ongeveer 25 deelnemers!

 

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt Donkere Duinen: €.15,-. De verkoopplek is 6,5 meter lengte. Heeft u een langer voertuig, dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

 

Plaats Reserveren:

(binnenkort beschikbaar)