6 augustus 2020 - 10:00
Callantsoog
De vlag kan eindelijk uit! Het lange wachten is beloond. Overmorgen (donderdag 30 juli) gaan we starten met Kofferbakmarkt ‘de Nollen’ De markt is van 10:00 tot 16:00 u. Vanaf 9:00 u. kunt u het terrein op. Het wordt uiteraard een éénrichtings markt.
De toegang tot het marktterrein is voor bezoekers wat veranderd. Ook hier gaan we digitaal inschrijven zodat iedereen rustig naar zijn/haar plek kan komen. Ook hier heeft iedereen een ruimte van 7m x 6 m voor de spullen. De kosten bedragen €.15,-

 

 

Het sfeertje op ‘ de Nollen’ is altijd optimaal. Deelnemers weten dat op het grote recreatieveld en het aansluitende parkeerveld onbeperkt ruimte is voor de liefhebber. Er is dus nooit sprake van stress hetgeen het sfeertje zeer ten goede komt! Door de aanwezigheid van de camping is er de beschikking over een uitstekend restaurant met een gezellig terras. Hypermoderne en zeer hygiënische toiletgebouwen en een uitgebreide speeltuin voor de jeugd! En een spiksplinternieuw centraal gebouw!

 

Plattegrond

De indeling en beschikbare plaatsen kunt u terugvinden op deze Plattegrond. De plaatsen zijn ieder 7 bij 6 meter.  Wij hanteren niet als eerder verschillende tarieven voor verschillende lengtes. Heeft u meer ruimte nodig? Reserveer dan meer plaatsen. Dit doet u door 2 keer het formulier in te vullen.

 

 

Prijzen:

Kosten voor deelname aan Kofferbakmarkt de Nollen: €.15,-. De verkoopplek is 6 bij 7 meter. Heeft u meer ruimte nodig dient u meerdere plekken te reserveren.

 

Betalen:

Betalen voor de kofferbakmarkt doet u bij de reservering hier onder, direct via Ideal of via een andere online betaalmethode.

 

Plaats Reserveren: