Kleurrijk Julianadorp Gravel/Mtb Tour
Ben jij een echte gravel- of mountainbiker die op zoek is naar een uitdaging? Dan is deze Gravel/MTB-Tour op 29 april 2023 in Julianadorp iets voor jou! Beachbiking Nederland, Flip Kos Markten en Kleurrijk Julianadorp organiseren samen deze unieke wereldprimeur dwars door het grootst aan één gesloten bollengebied van de wereld. Geniet van de prachtige bloemvelden terwijl je met je bike de uitdaging aangaat. Maak er vooral geen wedstrijd van en pas op bij de plekken waar je even de Openbare weg oversteekt.

Er is plaats voor 100 deelnemers die elke 10 minuten in groepen van 10 vertrekken. Zo heb je naast het biken ook ruimte voor een praatje en een foto. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring en meld je snel aan voor deze tour. Wees er snel bij, want vol=vol! Zorg dat je ook bij de de eersten hoort die ooit  de Kleurrijk Gravel-MTB tour in Julianadorp reed.

Kleurfestijn.
De Kleurrijk Julianadorp Gravel/Atb Tour belooft een waar kleurfestijn te worden dankzij de prachtige bollenvelden. Voor bollenkwekers is het niet gebruikelijk dat iedereen zomaar door hun land crossed. Bollen kunnen namelijk snel besmet raken en dan hebben de bollenboeren geen inkomsten. In de Koegras polder van Julianadorp maken de bollenkwekers dankzij uitstekende contacten met Kleurrijk Julianadorp speciaal voor ons een uitzondering.

De bollenvelden van Julianadorp staan bekend om hun uitbundige en unieke kleurenpracht. Deze Tour is de perfecte manier om ze van dichtbij te bewonderen. Je zult versteld staan van de kleurrijke schoonheid van deze omgeving. Dus schrijf je snel in voor de Gravelbiketour op 29 april en geniet van alles wat Julianadorp te bieden heeft! Na de finish is er voor elke deelnemer een lekkere hap en wat te drinken. Het duo Anna & Irma zorgt voor de muzikale noot.

U kunt u hieronder inschrijven:
https://flipkosmarkten.nl/gravelbiketour-2023/

admin
Author: admin