Corona voorbij. Mooi moment om ook de markt tijdens de Wijkmanifestatie in de Schooten eens onder de loep te nemen. Kramen rond de vijver was leuk, maar de ruimte was onvoldoende om ze allemaal langs de vijver te plaatsen. Daardoor was de markt eigenlijk op twee locaties. De vijver en de voorkant van winkelcentrum “de Schooten Plaza”. Op 10 september aanstaande maken we er een compacte markt van. De Baljuwstraat tussen de Garst en de van Waardenburglaan wordt afgezet en ook voor de Boerderij komen kramen. Totaal kunnen we een dikke 100 kramen kwijt.

Behalve de markt zijn er uiteraard ook weer voldoende spelactiviteiten voor de jeugd, straattheater en  entertainment op de bühne met locale artiesten. De slotact wordt ingevuld door een duo dat over de hele wereld heeft opgetreden. We houden nog even geheim wie dat duo is.

Kopieer het inschrijfformulier en vul in.

 

    Wijkmanifestatie de Schooten 10 sept. 2022

Flip Kos Markten                                                                                                                                        Fluytstraat 40                                                                                                                                            1784 NP Den Helder                                                                                                                                    E-mail: flipkosmarkten@gmail.com                                                                                                          Site: www.flipkosmarkten.nl                                                                                                                    Tel.: 06-51221950

                                                   INSCHRIJFFORMULIER 10 sept. 2022

Naam:  …………………………………………………………………………………………………                  Firmanaam: ………………………………………………………………………………………….. 

Straat:   ………………………………………………………………………………………………….

Postcode/Plaats: …………………………………………………………………………………….

Telefoon: …………………………………………………………………………………………………

E-mail adres: ……………………………………………………………………………………………

Wat verkoopt u: ………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………..

Kraamhuur kunt u overmaken naar Flip Kos – Markten. NL67 Rabo 0303 1871 90 o.v.v. Wijkmanifestatie 2022. Uw reservering is pas definitief als uw betaling op onze rekening staat op uiterlijk 29 aug. a.s.) Binnenkort is inschrijven (en betalen via onze site ook mogelijk)

 

Aantal te huren kramen á €.20,-/stuk: ……………………………………………………..                             

Electra (uitsluitend 220 V): JA /NEE (in geval uw antwoord “Ja” is zorg dan zelf voor een haspel met minimaal 10 m. snoer! Gewone stekker.)

Gas: Ik maak wel/geen* gebruik van gas.   * Doorstrepen wat niet van toepassing is

*Wij doen niet aan Branchebescherming!!

*Stuur of mail dit formulier zo snel mogelijk naar bovenstaand adres

 

Dagtekening: …………………………………       Handtekening: …………………………………….

Flip Kos
Author: Flip Kos

Al 35 jaar het adres voor Themamarkten, Braderieën en Kofferbakmarkten.