Nieuw Decennium nieuwe kansen!

“KRINGLOOPMARKT DE ZANDLOPER!”

 

In 2020 introduceren wij een nieuwe markt. Vanaf maandag 1 juni tot en met 31 augustus starten we onder de duinen bij Strandslag ‘de Zandloper’ aan het Noorder Sandt met een Kringloopmarkt!

 

De term “Kringloop” lijkt de populariteit van de Kofferbakmarkt een beetje in te halen. Immers goed voor het milieu, lage kosten en de kwaliteit is in de meeste gevallen perfect. TV programma’s, Magazine’s, Weekend-edities van dagbladen en lege pandjes die om de haverklap in een Kringloopwinkel veranderen. Flip Kos Markten speelt in op deze tijd! De kofferbakmarkt aan het Noorder Sandt noemen we de “KRINGLOOPMARKT”!

We gaan proberen of we, net als in de winkels, de artikelen een beetje op ‘soort bij soort’ kunnen zetten. We nodigen daarom vooral specialisten met bepaalde artikelen uit.

Neem niet je volledige voorraad tweede hands mee van huis, maar probeer te specialiseren. Je krijgt dan een plek op een deel van het terrein voor b.v. alleen sieraden, heb je veel LP’s dan maken we daar een hoek voor, zit je dik in de brocante dan krijg je een plek in de brocante hoek. Neem je tweede hands kleding en wat rekken mee en zoek een plek in de vintage hoek. Het zou zo maar een markt voor gespecialiseerde handelaren kunnen worden. Misschien lukt het wel om gezellige loopstraatjes te maken met bordjes: “Vintage” / “Antiek” / “Brocante” /  “Platen, CD’s, DVD’s” / etc. Zie je het al voor je!

 

Het Noorder Sandt kan écht uitgroeien tot een leuke drukke plek. Veel vakantieparken rondom, een strandopgang met eigen parkeerterrein waar altijd vakantiegangers richting strand gaan en dus ook weer terugkomen. Liefhebbers van het strand hoeven niets te missen. De markt is van 17:00 u. tot 21:00 u. Een plek van 5 m. kost slecht €.10,- en je auto kan er bij!

Indien u ook een plek wenst te huren geeft u dit aan door u hieronder aan te melden. De betaling van de kraam gebeurt bij aanvang van de markt.

 

Nieuw!

Het ziet er allemaal net even moderner en sneller uit. Wanneer u de site op de juiste manier gebruikt biedt dit vele voordelen!

Voor Kofferbak- / Kringloopmarkten hoeft u niet vooraf aan te geven dat u een plek wilt reserveren. U betaalt uw deelname geld wanneer u eenmaal uw plekje gevonden heeft!

U reserveert alleen voor Themamarkten, Warenmarkten en/of Braderieën. 

De eerste keer dient u zichzelf op de site te Registreren. Na het registreren kunt u op de site Inloggen en via de marktagenda uzelf voor de gewenste markt inschrijven. Op de markt zelf betaalt u pas uw deelname geld zoals u gewend bent.

admin
Author: admin