Weer een jaar voorbij! 2019 gaat minimaal weer een net zo’n fantastisch marktjaar worden als afgelopen jaar. Op het parkeerterrein tegenover de Donkere Duinen zullen wekelijks een kleine 100 liefhebbers weer samen komen. Organisatoren Ed van der Pol en Philip Kos zullen de deelnemers weer opvangen. Ontelbare gebruikte en nog in goede staat verkerende producten veranderen daar weer voor een aantrekkelijk prijsje van eigenaar! Na meer dan 25 jaar is ‘de Donkere Duinen’ één van de bekendste Kofferbakmarkten van Nederland. Uit alle delen van het land weet men ons te vinden. Er zijn heel wat deelnemers die beweren dat ‘de Donkere Duinen’ de gezelligste Kofferbakmarkt van Nederland is. Daar zouden zij wel eens gelijk in kunnen hebben! We gaan er weer een mooie zomer van maken!

admin
Author: admin